LUXUSNÉ EXTERIÉROVÉ SVIETIDLÁ

Vonkajšie osvetlenie je v súčasnosti v prvom rade úžitková potreba, ale jednoznačne spadá aj do oblasti dekorácie a zariadenia exteriéru.

Exteriérové svietidlá tak plnia úlohu viditeľnosti – bezpečnosti priestoru a zároveň ozdobujú, krášlia a dodávajú okoliu pôvab a atmosféru. Sú skrátka nielen potrebou, ale aj šperkom budovy. Svietidlo správne zladené, prispôsobené štýlu a prostrediu dokáže priniesť budove, záhrade, parku tú pravú ,,tvár'', ktorá reprezentuje.

Umelecké kováčstvo UKOVMI tvorí a vyrába kované exteriérové, ale aj interiérové svietidlá rôznych druhov, modelov a veľkostí. Sú navrhované a tvorené v spolupráci s našimi dizajnérmi a remeselníkmi či už na mieru a podľa požiadaviek zákazníka alebo jednoducho svietidlá ponúkané ateliérom v ,,mini'' sérii, každé z nich je vyrobené ručne a má svoj certifikát EÚ. Moderná sofistikovaná povrchová úprava zabezpečuje pre každé exteriérové svietidlo dokonalú ochranu proti poveternostným vplyvom. UKOVMI sa tak môže pýšiť nielen nadštandardnou kvalitou, ale aj výnimočnosťou dizajnu exteriérových svietidiel moderných, klasických, s tematikou či rustikálnych alebo historických.

Dnes vám predstavujeme niektoré z nich.

EXTERIÉROVÉ ZÁVESNÉ SVIETIDLÁ A LUSTRE:

Luxusné lustre s tematikou sú tvorbou na objednávku podľa rozmerov a veľkostí požadovaných zákazníkom. Niektoré v rustikálnom iné v abstraktnom štýle, každý ručne kovaný luster je výnimočné svietidlo ideálne pre luxusný altánok, verandu, krytú terasu vidieckeho sídla, ale aj reštaurácie, hotela či vínnej pivnice.

Luster Luster Luster

EXTERIÉROVÉ NÁSTENNÉ LAMPY:

Nech už je nástenné svietidlo vchodové, terasové alebo iné, kovaná nástenná lampa z UKOVMI vyžaruje potrebnú dávku osvetlenia a zároveň vytvára dokonalú komfortnú atmosféru. Modely skomponované inšpiráciou prírody, života a históriou sú dôkazom úžasnosti kováčskeho remeselného umenia.

Lampa Lampa Lampa


EXTERIÉROVÉ BOČNÉ LAMPY A TIENIDLÁ:

Moderné tepané a brúsené tienidlá vkladajú do prostredia to pravé čaro a náladu. Jemné a upokojujúce odtiene svetla diskrétne prezrádzajú okolie a zároveň ho zdobia.

Lampa Lampa Lampa


STĹPOVÉ A STOJANOVÉ LAMPY DO ZÁHRAD A PARKOV:

Pre osvetlenie vašej záhrady, parku, vchodovej aleje vám ateliér UKOVMI ponúka komplexné riešenia, ktorých súčasťou môžu byť aj luxusné stĺpové a stojanové lampy v modernom alebo rustikálnom štýle. Umiestnené v okrajoch chodníkov alebo priamo v oplotení, kde detailne vypracovaný dizajn vytvára excelentnú eleganciu a šarm okolia.

Lampa Lampa Lampa


Pre viac informácii vás pozývame na našu stránku www.ukovmi.com. Ak vás niektorý z našich produktov zaujal, môžete si ho objednať priamo v e-shope alebo nás navštívte v ateliéri kováčskeho umenia v Kanaši pri Prešove.