KRÁSA SVĚTEL V UMĚNÍ UMĚLECKÉHO KOVÁŘSTVÍ

Už 20 let se v jedné z kovářských dílen obce Kanaš na Slovensku přeměňuje železo na unikátní díla. Umělecké kovářství UKOVMI nabízí komplexní řešení interiéru i exteriéru. Bratři Polohovci dokáží vyrobit krásné svítidla, kované brány, kované mříže, zábradlí, kovaný nábytek a kované doplňky. To vše podle vašeho přání. Ručně kované výrobky vycházejí z firmy jako hotové umělecká díla. Každé z nich je originální a nese stopy vzácné práce člověka.

Bratři Martin a Miroslav Polohovci čerpají inspiraci z přírody, což je vidět i na jejich uměleckých dílech. Nad stolem v jejich kanceláři visí kovaný lustr, který kopíruje větev stromu. Všechny části a detaily jsou propracované. Každý list, větvička, žaludy či koblihy na lustrech UKOVMI mají přirozenou velikost.

Interiérové ​​světla

Svítidlo je v současnosti neodmyslitelným doplňkem bydlení. Zastává při zařizování prostorů nejen užitnou, ale i důležitou dekorativní funkci. Každý se rád vrací do prostředí, které na něj ovlivňuje příjemně. Design působí na člověka tak, že dokáže podat lepší výkon.

Při zařizování hotelu nebo restaurace je správný výběr svítidel nezbytný. Zejména tehdy, pokud je touhou majitele vytvořit pro své hosty příjemné prostředí. Nebývá snadné zvolit vhodné osvětlení hotelových pokojů, chodeb, vybrat si správné světla či lampy do koupelen, ani sladit velké prostory v hale či v restauraci s příjemným osvětlením restauračních stolů. Stejně náročné je zajištění útulného osvětlení wellnessu. Firma UKOVMI vám proto nabízí odborné řešení. Je zárukou toho, že budete vlastnit unikát v podobě ručně kovaných, moderních a nadčasových svítidel, které svým designem nemají konkurenci. Nabídka je široká; na výběr máte stropní, nástěnná svítidla, stojanové lampy i stínidla. Inspirujte se tím, co nabízíme nebo si zadejte vlastní požadavky.

Exteriérové ​​osvětlení

Exteriérové ​​svítidla přispívají ke zlepšení viditelnosti, ale zároveň krášlí a dodávají okolí půvab. Svítidlo se tak stává nejen potřebou, ale také okrasou vaší budovy.
Pokud je navíc správně sladěné, přizpůsobené stylu a prostředí, dokáže přinést budově, zahradě, parku či hotelu něco výjimečného. Detailně vypracovaný design UKOVMI vytváří excelentní eleganci a šarm okolí.

Osvětlení navrženy designéry

Každé svítidlo je vyrobeno ručně a má certifikát EU. UKOVMI se tak může pyšnit nejen nadstandardní kvalitou, ale i výjimečností designu exteriérových svítidel. Osvětlení je tvořeno ve spolupráci s designéry, přesně na míru dle požadavků zákazníka. V nabídce jsou moderní i klasické svítidla, ale také svítidla rustikálního i historického stylu. Každé exteriérové ​​svítidlo se speciálně upravuje moderní povrchovou glazurou, která tvoří ochranu proti povětrnostním vlivům.

Kovářství UKOVMI vám nabízí luxusní užitkové a dekorativní umělecká díla, kované brány, kované ploty, kované mříže, kovaný nábytek a různé kované doplňky.

Zdroj:
www.ukovmi.com
www.stavebnictvoabyvanie.sk

Koupit!Kovaný lustr Dub - interiérový lustr zhotoven do kola vozu - luxusní svítidlo na chalupu, do horské restaurace ...

Kovaný lustr Dub - interiérový lustr zhotoven do kola vozu - luxusní svítidlo na chalupu, do horské restaurace ...

Historické závěsné svítidlo ručně vykované pro zámeček - interiérový lustr s imitací svíček

Historické závěsné svítidlo ručně vykované pro zámeček - interiérový lustr s imitací svíček

Kované zábradlí se zabudovanými svítidly - exteriérové ​​svítidla vytvořeny jako originální osvětlení zahrady

Kované zábradlí se zabudovanými svítidly - exteriérové ​​svítidla vytvořeny jako originální osvětlení zahrady

Koupit!Kované osvětlení luxusních parkovacích garáží - exteriérové ​​svítidlo - zahradní lampy Klasik Zvon

Kované osvětlení luxusních parkovacích garáží - exteriérové ​​svítidlo - zahradní lampy Klasik Zvon