KOVANÝ A NEREZOVÝ INTERIÉROVÝ NÁBYTEK

Umělecké kovářství je řemeslo starodávné, dnes je však součástí dekorace a moderního designu kde se odolnost snoubí s ušlechtilým tvarem. Uplatňuje se v exteriérovém designu pro svou trvanlivost, ale i v interiéru má svou stabilní pozici kde má ocelové řemeslo široce spektrální využití.
Jemně vypracované linie a detaily či propracované prvky dokáží vytvářet různé styly bydlení. Kovaný nábytek ať už ze železa nebo nerezové oceli je pro náročného klienta ideálním řešením při zařizování domu, chaty, horského hotelu nebo i firmy podnikatele, který si dá záležet na prezentaci a image.
Pojďte se podívat co dokáže vytvářet umělecký kovář, když spojí tradiční ruční výrobu spolu s moderní technologií.

Luxusní kvalitní kovaný nábytek značky UKOVMI znamená nejen designové zařízení interiéru, ale i investici do kvality. Komoda, stůl, židle z nerezové oceli v moderním hladkém designu vytvořena pro zákazníky libující očištěný až avantgardní styl.

Sedenie Stôl Komoda Zrkadlo

Klasická kovaná tvorba vložena do jídelní soupravy, svítidla, postele, sedačky v kombinaci s kůží nebo dřevem jsou určeny milovníkům venkovského stylu. Detailně vypracovaný detail nosí v sobě nostalgii a zároveň kouzlo ruční práce.

Sedenie Posteľ Polica Botnik Sedenie Sedenie Botnik Stolík

Na závěr vám do pozornosti dáváme komplexní interiérové ​​zařízení pro luxusní vily, hotely, restaurace a jiná zařízení pro odpočinek a kulturu. Ve spolupráci s renomovanými architekty UKOVMI vytváří interiér, kde má excelence první místo. Ať už je to vaše obývací pokoj, vstupní hala či zimní zahrada, kovaný nábytek na míru z UKOVMI je řešením, které uchvátí. Přesvědčte se sami.

Pult Svietidla Sedenia Pivnica